Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Blog

Interlink met Dr. Joseph Shafer

De linker schouder behandelen via de rechter heup?!

Tijdens deze opleiding met Dr. Shafer mochten wij aan de lijve ondervinden wat deze spectaculaire manuele behandelmethode juist inhoud. De Interlink-methode staat bekend om zijn zeer effectieve resultaten die direct optreden na de korte interventie van 5 seconden.

De methode richt zich op het diagnosticeren en behandelen van orthopedische letsels aan zowel de extremiteiten als wervelzuil. Door een letsel in een gewricht treden er beschermende mechanismen op via een complex neuraal netwerk, wat kan leiden tot pijn, beperkte mobiliteit en verstoring van functie. Via de Interlink-methode willen we niet alleen de symptomen behandelen maar corrigeren we het primaire onderliggende letsel en het neurale circuit in zijn geheel. Hierbij wordt het neurologisch gekoppelde tegenovergestelde gewricht van het initiƫle letsel (bv linker schouder met rechter heup) gemanipuleerd.

Dr. Joseph Shafer heeft de Interlink-methode uit de toegepaste kinesiologie verder ontwikkeld en biedt al meer dan 30 jaar trainingen aan therapeuten wereldwijd.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website